31 Οκτ 2012

Unity σκατά στα μούτρα σου!

Ubuntu 12.10 ( ) βγήκαν, εδώ και 2 βδομάδες περίπου. μερικές συμβουλές για τους αδαείς. "Καήκαται? Read more". λοιπόν guys μην τολμήσετε να φήσετε το Unity μέσα μετά το τέλος της εγκατάστασης γτ θα φάτε ΒΑΝ. βάλτε το Gnome Shell απ' το Κέντρο λογισμικού που λογικά αφού είναι και νέα έκδοση θα χει βάλει την 3.6 την λαστ.
πάρτε μια εικόνα παραπάνω πώς είναι το gnome shell

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/12, 10:06 μ.μ.

    Αν το διαβαζεις αυτο και σε λενε Μακη τοτε εισαι Μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γτ ειναι μλκς Ανωνυμε? Δεν εχει δικαιωμα να πει την αποψη του.

      ή να δουλευει σε ενα συστημα που δεν δουλευει.. χωρις επιφανεια εργασιας "γτ εχει αυτο εδω που ειναι γαματο"

      ή να εχει λαθος αποψη...

      Μλκς ειναι επειδη μου γαμισε το game προχθες κολο-feedare... Κ επειδη νομιζει οτι to bf2 ειναι σοβαρο παιχνιδι..

      Διαγραφή
  2. ανώνυμε μλκκκκ εμφανίσου και σε γάμησα πούστη. 2ος ανώνυμος δεν πλήρωσες copyrights για να κάνεις "ιγνορε" τον άλλο. ignore είναι κατοχυρωμένη λέξη απ' τον τρισμέγιστο βοσσσσσσ. ισιοδος ΒΑΝΝΝΝ και συ γτ τα φτιαξα ΌΛΑ στο γνομε όταν λέμε όλα εννοούμε όλαααα. και 2ο ΒΑΝΝΝΝΝ γτ λολ είμαι γαματός και συ ψώνιο. και ΒΦ2 foreverrrrr. καλά το κόβω να κανε όλα τα σχόλια ο ισιοδος για να τρολλαρει απλά τα λλα τα κανε εκτός σύνδεσης:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι στον λογο μου δεν τα εκανα εγω κ μαλιστα νομιζα οτι ο ιγνορε ηταν δικο σου σχολιο κ απλα βαριοσουν να κανεις λογ-ιν..

    Για τα υπολοιπα δεν εχω να πω κατι.. Νομιζω δημοσιευσα αρθρο που εξηγει μεσ'τις ακρες τι ειναι ωραιο με αντικειμενικα κριτιρια... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή