28 Αυγ 2011

PES 2012 ! videos.Σαρωτικες αλλαγες στο Gmaeplay



Σαρωτικες αλλαγες στον τροπο παιχνιδιου ,θα μπαινουν πολλα γκολ,ακομα και απο σεντρες ή κορνερ !! ...και χωρις τα BUG ενασ παιχτης να στεκεται διπλα και να κοιταει τον αλλον χωρις να κανει τιποτα(βλπε Τεπελιδης ουτο κανει συνεχεια,επειδη ειναι και το προ χαζο ειναι και αυτος ασχετος)
http://www.pes-league.gr/pes2012/

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/8/11, 3:38 μ.μ.

    eisai toso karagkiozis pou de xereis KAN gia poio pragma grafeis PANILITHIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRO 2012 einai to link sou kai o titlos sou gia pro 2011 PALIOMOUMIA!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτσε να βγει πρώτα. έχει βγει η 1η βετα, την εχει το pes-patches. το θέμα είναι μη το κάνουν περίπλοκο. γτ είχα διαβάσει για αλλαγές στην άμυνα που δεν μ' άρεσαν με την πρώτη ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ξερω οτι το βαλα 2011 αλλα βαριομουνα να το διορθωσω , ο admin επειδη θα δει 100% σιγουρα link me PRO ,θα το διορθωσει. FROID speeking

    φαινεται λιγο περιπλοκο,καλο για καποιον που ξερει πολλα κιλα μπαλα (δηλ εμενα εννοειται) .Προβλεπω αν καταλαβαινει απο στρατηγικη κ σ αφηνει ελευθερο στο χωρο και δεν κανει τα δικα του να μπαινουν με το τσουβαλι τα γκολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή